Despre Academie

 

Physio Sport Therapy Academy activeaza din 2013 și reprezintă o platformă educațională dedicată tuturor specialiștilor din domeniul recuperării medicale și medicinei sportive.

Academia oferă profesioniștilor posibilitatea de a participa la cursuri de specialitate privind metode inovative de tratament, organizate la un înalt nivel profesional și bazate în cea mai mare măsură pe practică.

Ne bazăm pe instructori foarte bine pregătiți și experimentați (din Romania, Olanda, Rusia, Japonia, etc.), pe o baza teoretică bine pusă la punct și complexă și un accent deosebit îl acordăm practicii și însușirii individuale a metodei predate și a abilităților necesare.

La momentul actual, sunt peste 7500 de specialiști din Romania și din alte țări, care au participat și recomandă cursurile de specialitate organizate de către Academie, iar cel mai important lucru – obțin rezultate excelente în practica de zi cu zi.

Viziune

Suntem unici prin alegerea atentă a celor mai necesare și actuale tematici, a metodelor de predare, a competenței instructorilor și urmărim obținerea celor mai bune rezultatele în practică a specialiștilor instruiți.

Misiune

Contribuim la recuperarea fizică și îmbunătățirea calității vieții a pacienților cu probleme sau deficiențe fizice/motorii, printr-o educație inovativă a specialiștilor viitori sau actuali din domeniul recuperării medicale.

Valorile Academiei

  •         Integritate – fundamentul încrederii și autenticității noastre
  •         Excelență – în abordarea procesului de educație
  •         Inovație – element permanent în cursurile oferite
  •         Implicare – în relația cu specialiștii, pacienții și comunitate

 

 

Netopia Payments